Rotterdam penthouse for sale


 

Mega penthouse 388 m² | 68 m² dakterras | energielabel A+ | nieuwbouw

 

Dit gloednieuwe XXL penthouse van ca. 388 m² plus ca. 68 m² terrassen, met energielabel A+ omvat de gehele 8e verdieping van project Eden District en is onlangs opgeleverd.

 

Arriveren doet u in stijl; vanuit de representatieve centrale entree op de begane grond komt de lift rechtstreeks (!) uit in uw nieuwe penthouse. Privacy is gegarandeerd èn een geweldig 360 graden uitzicht dat nooit zal vervelen.

 

** Heeft u de video al bekeken...? **

 

DUURZAAMHEID IN OPTIMA FORMA

Het penthouse heeft energielabel A+ en is in velerlei opzichten extra duurzaam, ondermeer:

 

+ HR++ beglazing

+ Vloerverwarming- en koeling

+ Zonnepanelen

+ Powernest aan de Maas met wind als energiebron

+ Optimale isolatie

 

XXL PENTHOUSE KRATONKADE 534 IN HET KORT

• Ca. 388 m² woonoppervlakte

• Zes kamers

• Drie terrassen (totaal ca. 68 m²), het grote dakterras ligt op het zuiden

• Royale living en leefkeuken met uitzicht op de stad, de Euromast, de Maas en de havens van Rotterdam

• Bijzonder hoge raampartijen, prachtige lichtinval

• Luxe werkkamer

• Drie riante slaapvertrekken (eigenlijk alledrie als 'master-bedroom' te kwalificeren) met walk-in-closet en en suite badkamer

• Royale laundry

• Optioneel maar liefst drie stallingsplaatsen voor uw auto's

 

TOPLOCATIE IN ROTTERDAM

Het penthouse is gesitueerd aan de Maas en de Schiehaven, in het Lloydkwartier in Rotterdam.

 

Niet voor niets wordt het Lloydkwartier ook wel 'het nieuwe Scheepvaartkwartier' genoemd, met zijn moderne architectuur, de gevarieerde, hoogwaardige horeca waaronder restaurant Goud van Herman den Blijker en last-but-not-least de ligging aan de Maas en Schiehaven, met Rotterdams icoon de Euromast als buurman.

 

CA. 388 M² + 68 M² DAKTERRASSEN

Zoals gezegd: het penthouse is groot, bijzonder groot. Met maar liefst ca. 388 m² vloeroppervlak plus ca. 68 m² dakterrassen zelfs één van de grootste penthouses van Rotterdam. En dat geldt ook voor het dakterras op het zuiden.

 

Het penthouse wordt casco opgeleverd.

 

Ter inspiratie hebben wij alvast een concept laten maken voor de indeling door Studio de Blieck uit Rotterdam. Interieurdesigners die heel goed snappen hoe je wilt wonen in een penthouse van dit formaat en hoe je moet voorkomen dat het door té grote ruimtes ongezellig wordt. Het resultaat is een sfeervol interieur met een riante living, leefkeuken, bibliotheek, study en laundry. En drie royale slaapvertrekken met ensuite badkamer en walk-in closet.

 

De artist impressions, video en plattegrond geven een sfeerbeeld van het ontwerp van Studio de Blieck.

 

Het staat u natuurlijk vrij zelf of met uw eigen interieurarchitect een andere uitvoering cq indeling van uw nieuwe penthouse samen te stellen.

 

360° UITZICHT

Grote, hoge raampartijen zorgen voor een prachtige lichtinval en 360° panoramische view. Om sommige plekken zijn de ramen zelfs 3,5 meter hoog. Vanuit het penthouse heeft u een uniek uitzicht op de Maas, de havens, de SS-Rotterdam en de Euromast.

 

U geniet van de continu wisselende Nederlandse luchten, boten die langsvaren op de Maas en het stoere, spannende beeld op de havens van Rotterdam. Dit moet u beleven om te voelen hoe bijzonder het is! U wordt verliefd en ook uw bezoek zal steeds weer versteld staan…

 

EEN ONTWERP VAN ARONS & GELAUFF

Eden District is ontworpen door twee architecten. Waterfront, waarin het penthouse op de 8e verdieping ligt, is een ontwerp van architectenbureau Arons & Gelauff. Het klassieke idee van een gebouw bestaande uit drie delen, waarbij de penthouses het dak vormen, wilden de architecten van Arons & Gelauff een keer vrij interpreteren.

 

Het resultaat is een toplaag die door een afwijkend gevelmateriaal (koper) losstaat van de appartementen eronder. De koperen gevel zorgt voor een luxe uitstraling. Het heeft een goudkleur waardoor het dak opvalt en echt gezien wordt. De donkere, bruingrijze gevelkozijnen zorgen voor een verfijnd contrast.

 

ONTWIKKELING EN BOUW

Dit project is ontwikkeld door de gerenommerde projectontwikkelaar Blauwhoed in samenwerking met de gemeente Rotterdam.

 

De bouw is gerealiseerd door STEBRU.

 

PRIVÉ STALLINGSGARAGE

Voor het penthouse zijn maar liefst drie stallingsplaatsen gereserveerd in de privé stallingsgarage van Eden District. De v.o.n.-prijs is € 35.000,- per stallingsplaats. De in- en uitgang van de stallingsgarage ligt aan Loods Borneo.

 

VERENIGING VAN EIGENAREN

De indicatieve voorschotbijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt:

 

ca. € 560 per maand voor het penthouse

ca. € 19,62 per maand per stallingsplaats

 

OPLEVERING

Oplevering per direct is mogelijk; na de notariële overdracht krijgt u direct de sleutel van het XXL penthouse.

 

BEZICHTIGEN

Bezichtigen van het penthouse is nu reeds mogelijk. Sterker nog: daarvoor nodigen wij u van harte uit!

 

DISCLAIMER

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter,; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Een deel van genoemd woonoppervlak is conform de splitsingsakte algemene ruimte, maar in de feitelijke situatie heeft u het gebruik ervan. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, ook indien verkoper en/of koper zich als professionele partij kwaliificeert.

 

VisitRotterdam.com is powered by Voûte Digital Advertising B.V.

 

Voute Digital Advertising

 

Promote your business on VisitRotterdam.com. Offering your product and becoming a VisitRotterdam.com member will help you position yourself in Rotterdam. Thanks to our unique network of more than 100 interconnected websites, we will guide the visitor to your business. Contact us.